The Corliss Group Tour Packages Tips: 5 Hyödyllisiä matkavinkkejä Wandering Kasvissyöjä

Ruoka + Mouth = Survival. Yksinkertainen matematiikka ... luulisi.

Mutta tehtävä ruokkia itse voi tuntua Mission: Impossible kun astut pois mantereella. Kieli, kulttuuri ja saatavuus tehdä löytää eläinvapaassa nosh massiivinen koettelemus, joka voi nielaista koko iltapäivän kovalla työllä ansaitut loma / matka-aika. Ja kun verensokerisi alkaa notkahdus, kun pitkän bussimatkan tai päivä traipsing noin joitakin raunioita, vaikeus ja turhautumista mukana löytää vegetarian food voi hylky päivä.

Ylläpitäminen vaihtoehtoinen ravinto lifestyle matkoilla maissa, jotka eivät ymmärrä tai tunnista vegetarismin moraalinen / eettinen / terveellistä välttämätöntä, että se on sinulle, on aina haaste. Mutta on olemassa keinoja helpottaa.

Jälkeen maapallo-ravi poikki jokaisella mantereella, 30 + maassa, olen kehittänyt muutamia strategioita auttaa pitämään minun laiha, keskiarvo, kasvissyöjä kone liha-free lonkalta.

Tutkimus

Menossa Egyptiin? Hiton Google "kasvissyöjä egyptiläistä ruokaa!" Tietenkin voisit ehkä syödä pizzaa ja ranskalaisia perunoita jokaisen aterian ja on (erittäin tylsä) kasvissyöjä lomaa, mutta pointti on maistella paikallista makua.Pieni tutkimus menee pitkä matka ja et menetä kulinaarinen helmet kuten Kosheri (Egyptin herkullinen, ja kasvissyöjä, oodi hiilihydraatteja).

Pakkaa oma mauste

Karu totuus on, että pysyä kasvis tietyissä maissa ja alueilla saatat päätyä syö jotain tylsiä, mitäänsanomaton ja mautonta ruokaa. Kolmen kuukautta matkan Etelä-Amerikkaan minun ruokavalio enimmäkseen koostui keitettyä riisiä, yli-paistettuja munia ja pölyämistä ontua vihanneksia. Tee itsellesi palvelus ja varmista, että sinulla on joitakin suolaa ja pippuria stashed laukkuun, kuuma kastike tai mausteita voi myös lievittää ikävystyminen toistoa.

Itse huolehtia

Metsästys kunnollinen paikka syödä aamiaista, lounasta ja illallista joka ikinen päivä on stressaavaa. Onko puhdas keittiö? Onko mitään valikosta voin tilata? Arvailun ja ahdistusta pois syöminen lyömällä paikallisilla markkinoilla.Kunnon kasvis piknik voidaan mukulakivikadulla yhteen tällä tavalla, ja yleensä paljon halvempaa kuin syöminen ravintolassa. Varmista pakata Sveitsin armeijan veitsi viipalointiin hedelmiä ja vihanneksia, ja (mikä tärkeintä) avaaminen pulloa viiniä.

Tuo arsenaali vitamiineja

Pidä kasvis usko Burning Bright matkoilla, sinulla todennäköisesti syö rajoitettu ja toistuvia ruokavalio (juustosämpylöitä uudelleen? Jee). Tämän seurauksena on mahdollista, voit tulla puutteellinen joidenkin vitamiinien ja ravinteita, että saisitte normaalista, monipuolinen, kasvisruokavaliota. Monivitamiini-ja rauta täydentää, kun matkustat voi täyttää ravitsemukselliset puutteet, ja myös auttaa sinua välttämään väsymys, joka liittyy joidenkin vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteiden. Koska todella, väsynyt, kun olet lomalla on vetää.

Hyväksyä

OK, olen kasvis, olet kasvis, mutta suurin osa maailman saa alas lihatuotteita. Ruoka on historiaa, se on kulttuuria. Lyhyesti sanottuna se ilmentää monia syitä matkustaa ensiksi. Ja tästä syystä ehdotan, että kerran kun se on OK eksy kasvissyöjä polku. Se on OK napostella verimakkaran tuoreena torilla maaseudulla Ranskassa, ryystää aito Pho Vietnamissa tai makua Argentiinan kuuluisa naudanlihaa. Se on enemmän kuin vain ruokaa, se on identiteetti.

On myös hyvä pitää pientä syötävää teitä aina, jos saat jumiin maa, jossa ruoka vaihtoehdot ovat rajalliset. Pitää itse ruokitaan ja terveitä, kun olet matkoilla on tärkeämpää kuin se on kotona. Varkaat ja huijarit ovat aina hakevat ihmiset, jotka ovat haavoittuvia. Ja kun verensokeri on wc, oma päätöksenteko ei ole parhaimmillaan. Luuletko roistot eivät huomaa, mutta se on heidän tehtävänsä huomata, ja he hyödyntävät ruokaa vailla, shadow-of-a-itse ja con sinut.

Joten, kun valmistautuu seuraavaan kansainväliseen seikkailu (tai ensimmäinen) saat suunnittelu, saada pakkaus ja saada ajantasaiset, koska rikkautta että matkustaminen lisää elämääsi ja sielusi on hyvin arvoinen pieni kalakastike kirjoittamalla temppeli.

Onnellinen (terve) travels.

Post a comment

Private comment

Profile

laviklum

Author:laviklum
Welcome to FC2!

Latest journals
Latest comments
Latest trackbacks
Monthly archive
Category
Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.